Event

De mens als cruciale schakel in het securitybeleid - De deep dive

Op 3 februari 2022 gingen wij in gesprek met drie experts op het gebied van cybersecurity. De Deep dive werd uitgezonden vanuit het Rijksmuseum.

Controle is alles

De mens is een cruciale schakel in het securitybeleid van een organisatie. Dat is de conclusie van het onderzoek dat wij eind vorig jaar hebben gedaan naar de wensen en ervaringen van IT-architecten en IT-managers ten aanzien van cybersecurity.

Maar is cybersecurity een technische of organisatorische uitdaging? Hoe kun je voorkomen dat de mens het systeem verzwakt? En wat worden de grootste uitdagingen voor de komende jaren?

De mens als cruciale schakel in het securitybeleid - De deep dive

Op 3 februari 2022 gingen wij vanuit het Rijksmuseum onder leiding van Annemarie Brüning in gesprek met experts op dit gebied. Samen met Jeffrey den Oudsten (CTO & CyberSecurity Lead bij Conscia), Ernst van Maanen (Cybersecurity Sales Director, Northern Europe bij Cisco bij Cisco) en Jeroen Hentschke (Propositie Lead Security & Service Intelligence bij Telindus) gingen we op zoek naar verdieping op het onderzoeksrapport en gaven we antwoord op cruciale vragen.

Houd deze pagina in de gaten! We zullen binnenkort de uitzending hier delen!