Over ons

We denken met je mee over een veilige toekomst, met onze security technologie. Simpel, effectief en betrouwbaar. Ontdek wat échte controle is, samen met Cisco en Telindus.

Wij maken jouw werk gemakkelijker

Cisco is ervan overtuigd dat slimme security-oplossingen jouw werk leuker, gemakkelijker en efficiënter maken. Goede security kan je voor overweldigende uitdagingen stellen. Nieuwe wetgeving, hardware van verschillende fabrikanten, steeds meer gebruikers, apps en apparaten doen je al snel duizelen. Cisco en Telindus helpen je samen met om weer overzicht te krijgen en ‘in control’ te zijn met oplossingen die je veel werk uit handen nemen en helpen schade te voorkomen.

Wij maken jouw werk gemakkelijker

Controle is alles: een Security Assessment

Cisco en Telindus geloven dat slimme techniek jouw organisatie helpt om elk gevaar de baas te zijn. De meeste organisaties hebben onvoldoende zicht op de risico’s omtrent informatiebeveiliging en weten niet waar te beginnen om deze risico’s inzichtelijk te maken en te mitigeren. Een Security Assessment helpt bij de vraag welke beveiligingsmaatregelen essentieel zijn en stelt je in staat de effectiviteit van investeringen te monitoren en te verbeteren. Meer hierover zie je terug in de webinar over het Security Assessment van Telindus!

Over Telindus

Als kennisleider op het gebied van cybersecurity zien we het als onze taak onze klanten te beschermen tegen cyberdreigingen en organisaties te helpen groeien in hun security maturiteit. Onze geïntegreerde aanpak bij het inrichten van cybersecurity maakt ons uniek. Om vast te stellen welke securitymaatregelen voor jouw organisatie noodzakelijk zijn, kijken we naar vier gebieden: predict, prevent, detect en respond. Dit gebeurt over de assen van mens, proces en technologie. Door security aan Telindus uit te besteden, profiteer je direct van de kennis en ervaring die wij bij vele organisaties in diverse branches hebben opgedaan. Telindus is in 2020 door Cisco in uitgeroepen tot Security Partner of the Year.

Over Telindus

Neem contact op met Cisco en Telindus.

Nieuwsgierig geworden naar de slimme security-oplossingen? Wil je weten wat Cisco en Telindus kunnen betekenen voor jouw organisatie? Wij staan voor je klaar. Vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.